AL VANAF € 525,-

Gennakers, Spinnakers en Code Zero’s

Er zijn zeilers die net even het laatste setje nodig hebben, maar als ze bij ons een gennaker hebben aangeschaft verzuchten ze "hadden we dat maar een paar jaar eerder gedaan". Want wat is er nou mooier dan op de ruimere (gennaker) of de voor de windse koersen (spinnaker) met licht weer toch nog snelheid uit de boot te halen?

gennakers-spinnakers

Voor de wedstrijdzeiler die vaak met meerdere zeilen vaart maken we custom made lichtweer zeilen zodat er voor elke windhoek een passend zeil is. Hiervoor gebruiken wij meestal Contender Superlite of Contender Superkote.

U bepaalt de kleur!

Onze verkoop toppers zijn de alround gennaker en spi, prachtige zeilen die uitstekend voldoen om mee te touren, clubwedstrijden mee te varen en voor de lange afstand zeilers. Deze zeilen zijn te gebruiken met een launch bag aan de zee railing of met een snuffer/sock. Gemaakt van Contender Nylite of Contender Maxilite afhankelijk van het formaat van het schip en verkrijgbaar in verschillende effen of meerdere kleuren.

Natural

Natural (00)

New-Pink

New Pink** (05)

Orange

Orange (12)

Red

Red (13)

Yellow

Yellow (29)

Gold

Gold (28)

Fluor-Yellow

Fluor Yellow (30)

Green

Green (49)

Fluor-Green

Fluor Green** (50)

Dark Blue

Dark Blue (66)

Light-Blue

Light Blue (72)

Lilac

Lilac (84)

Cool-Grey

Cool Grey (95)

Black

Black (99)

Gennaker vanaf

altijd een eerlijk verhaal, geen concessies aan kwaliteit

€ 525,-

Spinnaker vanaf

lage overhead, dus scherp geprijsd

€ 850,-

code-zero

OOK VOOR DE TOERZEILER

Code Zero

De Code Zero heeft zijn bekendheid gekregen in de Volvo Ocean Race, daarna is het in de wedstrijdcircuit terechtgekomen en nu zie je het zeil ook steeds meer bij de toerzeilers, het zeil wordt gebruikt voor de hogere koersen meestal als er geen overlappende genua is. De Code Zero wordt gevoerd op een Furler en is daardoor makkelijk te bedienen.

Code Zero voor de toerzeiler

Voor de toerzeilers kunnen wij Code Zero’s maken van zwaar spinnaker doek zoals Contender Superkote of Contender Maxikote.

Code Zero voor de performance zeiler

De performance zeiler die er alles uit wil halen kan kiezen uit Dimension Polyant Code Zero laminaat of uit onze string zeilen film Technora of carbon eventueel verstevigd met een lichte taffeta laag.

Nieuw: de cable less uitvoering

Relatief nieuw is de cable less uitvoering die op een top down furler gevoerd kan worden, voordeel hiervan is dat de zware anti torsie lijn vervalt, dit kan door het voorlijk anders te snijden en te verstevigen.

Benieuwd naar onze scherpe prijzen?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE OP!
Offerte aanvragen